Hyvät uutiset: Aicha Manai liittyy Nordic Diversity Trainers:in joukkoon!

 

Aicha Manai liittyy NDT:n kouluttajien ja puhujien joukkoon!

Kansainvälistyminen, työyhteisöjen moninaisuus ja niiden mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet ovat ajankohtaisempia kuin koskaan.

Viimeisten kahden vuoden aikana monimuotoisuustoimien kysyntä on lisääntynyt erityisesti yritysten ja julkisen hallinnon tahoilta. Kehittämämme opaskirja ja verkkokurssi suomalaisille yrittäjille, joka toteutettiin yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa vahvisti asemaamme Suomessa ja Pohjoismaissa. Tästä johtuen Nordic Diversity Trainers on nyt liittoutunut parhaiden uuden sukupolven asiantuntijoiden, puhujien ja kouluttajien kanssa.

Tietoisuus monimuotoisuuden kilpailukykyä parantavista vaikutuksista on lisääntynyt. Monella työpaikalla kuitenkin mietitään, miten rekrytoida etnisesti, kielellisesti ja kulttuurisesti monimuotoista osaamista joko Suomesta tai ulkomailta, miten sitouttaa monimuotoisia työntekijöitä, miten tunnistaa ja tukea monimuotoista osaamista, ja miten reagoida monimuotoisuuteen liittyviin haasteisiin.

Aicha Manai on loistava lisäys joukkoomme, Nordic Diversity Trainersin perustajat Susheela Daniel ja Christian Thibault toteuttavat: Hänen syvällä ja erityisellä kokemuksellaan maahanmuuttokysymyksistä eri näkökulmista, monimuotoisuuden ja osallisuuden osaamisellaan sekä laajalla kokemuksella tapahtumien juontamisesta ja moderointityöstä antaa hän meille mahdollisuuden kehittää tarjontaamme ja palveluitamme edelleen.

”Olen todella innoissani liittymisestä NDT:hen ja heidän erittäin ammattitaitoiseen tiimiinsä. Olen innokas pienestäkin roolista Nordic Diversity Trainersin tulevaisuuden kasvussa ja kehityksessä ja erittäin kiitollinen mahdollisuudesta olla osa tiimiä.”

Tervetuloa Aicha.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmat ajantasalle!

Miten teidän tilanne on tasa-arvo-ja yhdenvertaisuusasioissa? Lain mukaan oppilaitosten, järjestöjen ja yritysten pitää laatia suunnitelma tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä. Tavoitteena ovat ajantasaiset tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmat. Annamme teille työkaluja niiden laatimiseen, arviointiin ja kehittämiseen.